HTML

Dreamcatcher

Álomnapló. Mivel két életem van minek legyen egy blogom? Itt az életem éjszakai feléről próbálok mesélni. Méghozzá azokról az éjszakáklról amikor alszom is. A jogot fenntartom magamnak hogy álmaimat cenzúrázva egyes részléetekre csak célzásokban adjam közre, illetve hogy bizonyos értelmezéseket egyáltalán ne tárjak a nyilvánosság elé, amennyiben ez más embert is érinthet (hiába akrok őszinte lenni, más ember lehet hogy kevésbé akar).

Friss topikok

  • Faculty: tudom, köszönöm, azon vagyok, csak van párd dolog amit azért ide se írnék ki. (2008.04.14. 21:35) befektetés

Linkblog

Szar zene

2008.04.18. 13:53 Faculty

Mivel az este olyan három magasságában értem haza a fergeteges ZP nyitóbuliról ezért az álmom meghatározó élményévé ez lépett elő.
Mielőtt elmentünk volna, egy elég régi szar szám ment, amire mindenki akkorát táncolt hogy már énis jólkéreztem, és erre a számra még ottmaradtunk (meg aztán a következőre is). Egész álmom alatt ez a szám ment, és a németlektorom (bizonyos Ingrid) végzett rá elég furcsa fejmozdulatokat közben végig a szemembe nézve. Ennek még nemigen jöttem rá a jelentésére. A durva hogy felébredvén semmilyen motívumra nem emlékszem a számból.
A ZP partik egyébként akkor a legnagyobbak amikor már régen nem voltak, mert arra mindenki elmegy és mindenkivel összefutsz ott, a többi kezd unalmassá válni, de azért egész nyáron mégisdcsak odajársz:)
A második legnagyobbak a záróbulik, egyrészt mert nyár végén máűr unom annyira a helyet hogy ne járjak le, és kicsit megint újdonságnak számít, meg olyankor az emberben benne van hogy na ilyen nem lesz megint hónapokon keresztül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamcatcher.blog.hu/api/trackback/id/tr74431455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása